Tuesday, April 20, 2010

@ ampang puteri...

Gambar2 semasa kat ampang puteri hospital..
minggu nih masa pergi lagi lama kena tunggu..2 jam lebih gak laa..
adehaiii..datang awal pun tetap sama masa dia..
nama jek wat appointment..tapi first come first serve laa..
masa kami nak balik tu ada la sorang pakcik nih..
hubby cakap kerek betul laa..datang dah la lambat..kul 12 baru datang..
orang yg menunggu tuh ramai lagi..klinik tutup patutnya kul 1..
pastu dia ckp dia dah buat appointment ngan doktor 2 hari lepas..kena tunggu gak ker..
abih..dia ingat dia sorang jek ke yang dah wat appointment..
kalo ikutkan camtu..kami nih dah wat appointment 3 minggu lepas..
kan diorg dah cakap..first come..first serve laa..
itu pun dah nasib baik staff situ ckp kul 12.30 turn dia..
bleh plak pakcik tuh buat2 terkejut..lamanya..
aper daa..yg org lain tunggu berjam-jam nih dia tak kira..
pastu kecoh ckp dia datang jauh..dari putrajaya..
hek eleh..takat putrajaya tuh..dekat lagi..yg kami nih dari bkt beruntung..
malas jek nak sound..staff situ pun cam malas nak ckp nak byk..
susah jugak kalo kena org yg tak paham bahser nih yer..
dia ingat dia kaya..byk duit..bleh dapat semua ikut kepala sendiri..
entah laa..org2 camni la yg biasanya menyusahkan org lain..ngan kerenah masing2..
itu kalo kat jalanraya harus asik potong queue jek..kalo dah camtu lagaknya..

Dah laa..meh layan gambo la plak..malas nak cakap pasal org..
tapi sesekali tuh rasa nak luahkan jugak..huhu..
masa menunggu tuh..cam biasa laa..snap2 gambo..
abih 2 bijik majalah aku baca..bosannya..
sampai kematu montot duduk lama..huhu...



yeayyy..dah nak balik..kali nih ubat lagi banyak dari yg minggu sebelum tuh..
betul2 macam gi shopping..org semua pandang..hahaha...





Sempat gak sebelum tu faris snap gambo papa ngan mama..
suker la gambo nih..manja2 gitu nampak..hahahaa...


2 comments:

Qalesha said...

hasben akak nampak dah berisi sket la..huhhuhuhu

Fauzieah said...

berisi tang perut..hahaha...