Sunday, April 18, 2010

Touchdown sudah...

Hari ini seawal pukul 7 pagi dah keluar ke airport..
awal la sangat kononnya kul 7 tuh yer..
walhal dah terlewat tu..macam terbang hubby drive..
sampai airport pun ngam2 jek..hampir kul 8..
so aku masuk dulu ngan faris..hubby gi parking kereta..
dari jauh nampak la kaunter ke k.trg..
so cepat2 la aku masuk nak boarding..
elok jek sampai depan tuh dia tutup dah..
hampeh..terkebil-kebil aku baca balik..
ker aku yang salah tengok tadi..

Seb baik hubby sampai dah masa tu..
cakap ngan staff air asia tuh..then bleh la boarding..
lambat sikit jek memang tak bleh la jawabnya..
diorg tengah loading barang ke kargo..
banyak jugak la barang2 aku bawak balik..
itu pun banyak lagi yang hubby kena bawak balik nanti..
barang2 tak la berat..cuma besar2 jek..
maklum laa..barang2 hantaran..gubahan jek..so besar2 laa..
itu pun aku kena hand carry jek beg laptop..satu paper bag besar..yg ada mcm2 laa..
muat2 jek satu troli..bising la faris sebab selalunya dia duduk kat atas troli tu..
flight berlepas kul 9 pagi..sampai ganu kul 10 gak laa..
alhamdulillah la faris pun tak meragam..
flight pun okey..aku tak mabuk..keh..keh..
so now dah kat rumah parents aku..
while hubby esok baru ke perak..
harap2 okey jek malam karang faris tido ngan mama dia jek..
dah sampai sini terasa cam tak sabar nak balik rumah plak..
masa kat rumah tak sabar2 nak balik kampung..
almaklum laa..separuh jiwa ku tiada...huhuhu...

2 comments:

Qalesha said...

Hai kak zie.. blk ganu bakpo tak drive?

Fauzieah said...

blk berdua ngan faris jek..cik abg kena gi kursus..kalo blk kg mmg drive pun selalunya..