Friday, October 23, 2009

Deco..deco..deco..

Bosan2 nih..saje nak hapdet..
deco terkini kat rumah aku..
yer..utk sejukkan mata aku nih..(maklum la rumah npk kosong jek..)
dah lama aku teringin nak beli wall shelf nih..
puas merengek-rengek (berguling-guling) kat hubby..wahahaa..
last2 sabtu lepas..beli jugak laa..
mula2 gi tgk kat kedai KK Home kat SACC Mall..
tapi hubby ckp tak lawo plak kabinet dia..mcm ayam jek..pulak..
pastu gi tempat biasa laa..
kedai romantika kat PAS tuh..
sambar la sebijik kabinet nih..
tapi hubby ckp dia ingat nak belikan kat aku meja sisi tuh..
clearance stock dia kata..
tapi aku tgk cam tak berselera jek..tak nak laa...



Then beli skali barang2 yang mak aku kirim..
ari tuh bawak dia gi situ..ada la dia beli barang2 skek..
skali ramai plak kawan2 dia kirim..nak jugak..
mangkuk desert tuh laa..
puas la plak aku mengangkut..dah la berat..kena caj lebih nih..hihi..



Pastu belikan hadiah utk sedara hubby yang kawen baru nih..
kitorang hutang dulu hadiahnya kan..
so belikan lampu tido jek laa..dah puas pikir dah..
tak tau nak beli aper..
nak beli set pinggan mangkuk kang..diorg tak dok rumah sendiri..
senang..belikan jek menda yang boleh pakai..
tak nak pakai simpan jek laa..huhu..



7 comments:

atty's said...

chome..nunjuk leh gambonya ..kty nak tgk..

Fauzieah said...

mmg nak tepek pun gambonyer..tp hari nih sengal yg amat..tak leh upload gambo lak...sabo..sabo..

atty's said...

aduhai chome..mmg cantek sgt..kty pun minat

Anie said...

cantikkk.....sukaaa...


chome tak nampak dah laki kau ...he..he...tersorok sebalik kotak tu...

znurul said...

yg tukang pegang kotak tu,beli kat situ gak ke?hehehe...

miezrina said...

sampai ati... datang x shah alam x sms gua... sampai ati... sampai ati... ekekkekeke

lawo la barang2 kat romantika.. murah n berbaloi.... tapi na x minat english style...

Fauzieah said...

na..sorry laa..slalu pegi mmg tak plan pun..plus gue rasa udah keciciran nombor phone mu itu..dah tukar nombor lain nih..simcard dulu tertinggal kat kg..huhu...