Monday, July 13, 2009

On my besday...

Lambat plak aku baru nak update..
nak buat camne kan..masa & keadaan yang tidak mengizinkan..
ini pun aku curi2 update blog kat hotel nih..
dah la kena turun kat lobby nih..
haiihhh..nak buat camne..hotel cap ayam jek..hihi..

okey..berbalik pada cerita asal nya..
nih gambo saje2 laa..malam masa besday aku tuh..
dah la tak dapat hadiah kan..
so malam tuh hubby bawak gi makan jek laa..
lama dah tak makan kat cheng ho..
so boleh laa..gi makan situ..
puas hati laa..aku memang suker sangat ngan sup seaweed tuh..
sampai licin haa makan...







Ni pulak keesokannya..sabtu kan..
kuar nak gi opis hubby kat bukit sentosa..
brunch jek kat noodle station jj au2..
air tuh order cam biasa laa..best kan air tuh..
tapi beso sgt..so mmg cukup utk bertiga..
itu pun berlebih-lebih..
makin malas la aku nak masak nanti nih..
asyik makan luar jek..
minggu nih memang seminggu tak masak la nampak gaya nya..
dah balik berjalan pun khamis jumaat jek ader kat umah..
kalo masak pun sardin jek laa..okey la tuh..
sesekali layan sardin pe salahnyer..hihi...






8 comments:

ellielira said...

ari tu baru je pegi jj au2 n makan kat noodle station.apsal x jumpa pn? :)

que_zul said...

bila dtg jb?

neezareef said...

air ape faris minum tu...dlm botol ek..cam bandung jek...npk sedap

amy search tade ke chome

Fauzieah said...

eli..dah..pegi tak kabo nape..ku dah majuk la ngan jj nih..tak dpt2 lagi kupon besday..slalu cepat jek dpt..siap gi cek lagi tny..diorg pun tak tau nape tak dpt2 lagi..huhh...

qq..dah kat jb la nih..hihi..

niza..air dalam botol beso tuh..mmg sedap..honey punch fruit tea ke gitu la nama dia..dlm gambo mcm ice lemon tea..tp kat luar dia lain kan..tp mmg sedap..ku suker..hihi..

atty's said...

shedap je nampak air..y faris minum tuh

ct rahani said...

chome, restoren cheng ho yg amy search punya tu ker.. baru beberapa mngu lepas tgk kt jln2 cr makan maria sabri tuh..

ooo chome dtg jb lg ek..

Fauzieah said...

ha'ah..restoran amy search tuh laa..dah byk kali gak pegi situ..so far okey jek..tp tak penah la jumpe amy kat situ..haha..

yer..ct..dtg jb kejap jek..
tp sempat gak jumpe qiqi semalam..gi jj kat umah dia..then lepak2 kat umah dia la sementara tgu hubby abih keje..hihi..

ellielira said...

cmne nk kabo? xkan nk update blog mase pegi sana kot..

p/s : ye la, kita kn berhubungan dlm facebook n blog je.haih..