Thursday, July 30, 2009

Hari Bertuah..

Semalam bleh dikatakan hari bertuah aku jugak laa..
aku jarang sangat la bertuah kalo masuk pape nih..hihi..
aku masuk contest yang dianjurkan oleh Na iaitu Teka Harga Menu..
belasah jek la teka kan..tak rugi mencuba..
plak tu bleh teka banyak2 kali..aper lagi..aku pun teka laa..
dalam banyak2 tuh ada plak yang mengena..
memang dah rezeki aku la kot nak menang semalam..cepat skek jek..
kalo lambat tuh tak dapat ler jugak..sebab ramai gak teka betul..hihi..
suker..suker..nih bukti kemenangan aku..
suker sgt la aku sbb nih fes time menang contest..sian aku kan..haha..




Nih la dia menu yang kena teka tuh..
mula2 konpius gak..gambo nasik goreng ker..beriyani ker..
jawapan dia menu nih berharga RM15.90..nasik beriyani rupanyer..
Na plak cakap..if harga yang kita teka tuh betul..tak pun paling hampir..kira menang jugak laa..pastu kali la ngan 10 harga tuh..dia akan bagi cash..transfer terus ke akaun..
so..aku menang RM159.00 laa..wahhh..
mula2 cam tak caya gak..betul ker na nak bagi banyak tuh..




Sampai la tadi Na masukkan dalam akaun aku..hahhh..ambikk..
tak caya lagi?? hik..hik..hikk...
suker bangat laa..bagus ader contest gini kan..
nanti buat lagi yer..leh menang lagi..hihi..
anyway..tima kasih byk2 to Na & Family..
moga2 murah rezeki lagi..dapat banyak2 duit..leh buat lagi contest2 camni..
memang berbaloi..hikkksss...

6 comments:

mama tisya said...

wah2 byk nye dpt duit....meh join contest mama tisya lak

neezareef said...

wehh aku jelez giler ngn ko chome.. x sanggup aku nk tima fact yg ko dah dpt cash nye..huwarghhhhhhhh

btw congratz..leh jimba sopink!

AkMa said...

banyaknye dapat duit..best tulll.. rugi x join..

miezrina said...

wahahahhaha.... udah rezeki yer.... bertuah katanyerrr

apa pun thanks sudi join contest itu...

ada lagi nnt... join lg yerrr

mummymaria said...

wahhh na wt contest ker...untungnya chome...hihihi....

Yan said...

berbaloi2... hehehe