Friday, June 05, 2009

Tag again..from linda

1.Apa Perasaan Anda Sekarang?
biasa2 jek..hari nih nak balik kuantan lagi..sebab hubby nak gi kenduri kawen..
dlm byk2 kenduri mgu nih dpt pegi kat ktn jek laa..yang lain2 jauh sgt..
rasa suker jek..sbb leh lepak2..kat umah pun lepak2 gak..tp kalo jenjalan tak yah masak..hahaha..

2.Saya nak makan...
nasik bukhari yang mak buat..tiba2 jek teringat nih..uhhh..

3.Saya tak suka...
org pura2 baik..hipokrit la tuh..
org yg suker cari salah org lain..salah sendiri tak nampak..
org yg suka jaga tepi kain org..walhal kita tak peduli pun kat dia..dia nak buat aper ker..lantak laa..ku peduli hape kan..janji tak kacau idup aku dah ler...
lagi aper yer..subjektif laa...pendek kata org buat baik ngan aku..maka baik la aku ngan org itu..skali wat jahat akan ku ingat sampai bila2..

4.Impian saya?
banyakkk..nak duit byk..bleh tolong family sumer..bleh mkn2 angin..shopping2..hahaha..

5.Haiwan yang saya tak suka?
ular..lintah..tikus..lipas..dan byk lagi laa..huhu..

6.Saya harapkan..
kehidupan yang bahagia & diberkati disamping keluarga dan teman2..

7.Jika boleh putarkan masa?
masa sekolah dulu la kot..belajar betul2..biar pandai..bleh keje best2..gaji byk..duit byk..leh gi soping2..hahahaa...
errr..tp camne2 pun i hate school laa..huhu...

8.Saya pada 10 tahun akan datang?
faris dah form 1 la masa tuh..boleh ker pisah ngan dia if masuk skolah asrama nnt..tapi takpe laa..at least ader adik2 dia nnt teman aku kat umah..perghhh...berangan tak hengat..haha...

9.Handphone saya adalah sebuah?
Sony Ericsson w810i..biler nak upgrade ntah..seb baik aku tak giler henpon..huhu..

10.Saya pernah bercinta sebanyak?
berapa kali haa..kalo ikut bilangan ex's tuh lebih dr 10 org..byknyer la cinta monyet aku rupanyer..tp takde satu pun yg serius..sampai dah takde perasaan dah aku rasa...ngan hubby nih pun biasa2 jek..takde la cintan-cintun sgt seblom kawen...lebih kepada cinta pas kawen la aku rasa..huhuhu..

11.Saya suka pada
my hubby..my son..my family..my life..kena la suker..kalo tak suker susah la plakk..huhu..

12.Kawan-kawan saya..
ramai..tp sumer dah bwk diri masing2..dah takde yg btul2 close..

13.Pernah dikhianati?
pernah..mcm2 kisah tragis..tp takpe..pengalaman tuh sumer..

14.Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
biar jek laa..tak koser nak balas2..i believe in karma..

Senaraikan 8 orang untuk di Tag:
nizza
qiqi
ctrahani
ciklinn
yan
fiza
neeza
znurul

5 comments:

znurul said...

nanti ku jawab yer...

Jehan Najib said...

10 ex? ahahaahaha!!! cute cute.. :D

Fauzieah said...

pakwe jek ramai..tp takde yg btul2 cintan maut tuh..takat isi masa lapang jek..hahaha..
sbb tuh biler ngan hubby nih tak nak couple2 dah..sound terus jek..nak kawen boleh..nak couple2 sorry..huhuhuhu...

Yan said...

ermm rase lum wat.. nanti yan wat ekk

neezareef said...

ok chome nnti ai jwb tag ni ya..utang utang utang...