Tuesday, June 30, 2009

Pink everywhere..



Tukar lagi background nih..buat ke berapa kali ntah..
yes..pink lagi..sebab aku suker pink..sweet jek kan..hihihi..
nih la background yang aku nak matchkan ngan header tuh..
puas aku kecikkan..besarkan..nak bagi fix..
akhirnya boleh gak letak..walau pun tak mencapai kepuasan maksima aku..
ikutkan aku nak lebarkan lagi..sbb aku nak adjust column tuh ke tepi skek..
tapi dah puas adjust..sama gak hasilnya..
takpe laa..janji kalo view dari screen aku nih leh nampak frame tuh masuk..
so malas dah nak pening..boleh la tuh..
nak fokus pada menda lain lak nih..
dari tadi ngantuk aku nih..
tapi punyer la rasa sayang nak tido..
last2 buat menda alah nih..huhu..

aku punyer gambo utk favicon..hihihi..

Photobucket

7 comments:

ct rahani said...

wah makin cantik ha blog chome..

atty's said...

kalo dr lp kt umah tk nmpk..penh..dr opis..penuh..tp cantek..

Fauzieah said...

tenkiu..hihi..

yaa..kalo nak nampak penuh sila besarkan screen anda yer..ekekekkee...
dah naik lebam bijik mata hadap menda nih..tu yg malas nak start bertukang tu..

Haslinda said...

amboi...tukaq lg..rajin sungguh dok menggodek blog..bagus2

sweetfiza said...

rajin sungguh puan fauzieah kita ni ....
sanggup tahan mata tu ...
heheh..

Anie said...

best arrr...selalu dpt tukar2...bd tak der masa nak gedok2..nak update pun payah...huh...sedih betul

Fauzieah said...

Hihihi..rasa lama la nak pakai background nih..sbb suker sgt pink kalernyer..hihihi..
tp mana tau sok2 nnt dpt background lain tukar lagi..

anie..dah org takde keje..camni laa..buat2 ader keje..ekekekkeke..