Saturday, June 20, 2009

My Saturday..

Hari nih kuar kejap jek..tak pegi la pasar tani..
sbb minggu depan takde kat rumah gak..
gi brekpes jap..singgah jusco jek laa..
sebenarnya..sebab tengah kritikal..so risau gak la camne nak ke JB esok..
tapi at last buat talian hayat gak..dah terdesak sgt dah..
dapat la SOS..lega la skek..
actually duit nyer ada..cuma belum dapat lagi..
selasa kalo dapat pun..mana sempat..kang nak bayar otel camne..
hmmm..parah tul laa..sakit hati jekkk..

Then pas makan tuh pegi ke port klang laa..
sebab papa ader keje skek..
ahh..boring tul laa..sebab kena tunggu dalam keta jek..
yer laa..aper yang ader kat situ..stor jek..
nak kuar pun panas..byk anjing berkeliaran lak tuh..uishh..
kang tak pasal2 aku kena samak lakk..
pastu papa tanya nak gi mana lagi..
aku suh balik jek laa..sebab tak sedap perut..
ntah nape..sakit jek rasa..kes masuk angin la nih..
lately asik makan tak tentu masa..

Balik umah..buat puding skek..
saje2 jek laa..nak bawak esok..
tengok la jadi rezeki sape..hihi..
then lepak2..nak suh faris tido..
last2 aku yang tertido..pasal sakit kepala..
dekat hidung dah denyut2..naik sampai ke mata..
dah datang balik la nih resdung aku..sakit nyer laa..
pas tido tuh ringan skek la kepala..
bangun jek dah kul 6..
siap2..gi pasar malam la plak..beli makanan utk dinner..
then malam lak kemas2 la beg baju sumer..
rasa cam letih jek..padahal takde wat pe sgt..
sebab sakit kepala kot..tuh yang rasa semacam jek..
dok kuar masuk econ kan..

Esok tatau la kul berapa nak bertolak nih..
call pan pac tny..tinggal room yg RM270 jekk..
giler mahal..tak berbaloi lak nak claim kang..
last2 papa call Crown Hotel rasanya..dapat la bilik RM155..
tak tahu la ader internet tak..
if ader aku dapat la bersiaran lagi esok lusa..
kalo takde..aku main game jek laa..
tak penah lagi dok hotel lain kat JB tuh..
JB..aku datang lagi..
cepat..cepat..sape nak jumpe aku..hahahaha...

1 comment:

neezareef said...

weh chome ko g jb lg..

jgn lupa vote for afiq
dekat sini
http://adihasy.blogspot.com/
code : A0018

tq