Wednesday, May 02, 2012

Mandi kolam...

Hari cuti 1 mei semalam, kami dah nak berangkat pulang laa..tapi lewat jugak la bertolak dari jb..sebab pagi tu,cousin mama, Kak Anie & family dia datang..so lepak2 dulu ngan diorang..budak2 tu kemain la excited tengok ada swimming pool..pakat terjun kolam la pulak..dah yang kecik2 pun sama la nak ikut..tu yang makin lambat la dapat balik..seronok sangat la budak2 ni..tambah2 hakimi memang dah lama tak jumpa kolam..suka sangat laa..lebih kurang pukul 3 jugak la baru bertolak balik..elok pulak time tu tengah nak hujan..kilat memancar sana-sini..bahaya la kat situ..sebab tempat tu atas bukit..so dia agak tinggi..mama nyaris2 nak terkena karan..masa tengah berjalan nak ke kereta tu,kilat memancar..sebab terkejut,tersandar dekat dinding..kat situ plak ada fire extinguisher..nampak ada spark..putih memancar..takutnya..hakimi pun lari sana-sini..ketakutan..kelam-kabut masuk lif..turun kat bawah..papa tunggu dalam kereta dah..sebab kereta memang dok tengah hujan la masa tu..memang takut betul la masa tu..kalau hari biasa dok dalam rumah pun dah takut time ribut petir..ni kan pulak dekat luar camtu..nasib baik takde apa2..








3 comments:

ct rahani said...

beshnya mandi pool.. kemain hepi faris..

zie, baru masukkan citer tiramisu kt blog.. singgah la nanti.. :)

MamaEma said...

anak-anak memang teruja dapat mandi pool kan..

Fauzieah @ Chome said...

Ct..ohh..nnt ku singgah...

Mama ema..yer laa..budak2 dgn air tak dpt dipisahkan..hehe..anyway,thanks singgah...