Wednesday, May 02, 2012

Jalan-jalan @ Danga Bay...

Hari isnin malam tu,keluar jalan2 ke Danga Bay..ikutkan kami boring jugak ke sana..bukan ada apa sangat pun..tapi sebab mak nak pergi,bawak jek laa..seronok la hakimi ngan zahirah..main macam2..siap duit jek laa..huhu..dah penat berjalan tu,pergi makan la pulak..nak pergi tempat lain pun dah malas..cari makan kat situ jugak laa..dah la mahal..tak sedap pulak tu..lembab yang amat pulak tu kedainya..hadoiii..memang pakej laa..kompem tak pergi situ dah lepas ni...



Masa baru sampai tu,athirah tidur..bila terjaga tu,dia blur la kejap..mesti dia pikir..kat mana dia nih..excited la lepas tu..tengok mainan macam2 tu..lampu2 yang meriah tu..lepas berjalan jek, memang tak terkawal laa..penat kejar dia la pulak...







Percutian yg nak kata mcm tak bercuti sangat pun yer jugak laa..tapi dah mula2 tu mama yang pilih nak ke jb,so terpaksa la teruskan jugak..kiranya celebrate 7th anniversary di jb la kali ni...tak silap,tahun lepas pun kat jb jugak..tapi rasanya masa tu sebab ada kerja..apa2 pun semoga hidup kami sentiasa diberkati dan rumahtangga aman selalu..7 adalah angka kegemaran kami berdua..selain dari nombor 2..hehe..dan bakal rumah kami nanti pun angka 7..semoga tahun2 mendatang membawa tuah dan selalu dipermudahkan..oh ya...tak lupa jugak,birthday papa tanggal 1 mei tu..dah 33 yer papa..hihi...


1 comment:

MamaEma said...

dah lama tak pergi danga bay ni..