Thursday, May 19, 2011

Busy mode...


Busy mode today..walau pun mood entah melayang ke mana-mana..tapi kerja tetap kena buat jugak..berlalu sudah malam pertama tanpa papa di sisi..huhu..alhamdulillah,takde masalah..hakimi tido pun takde bangun tengah2 malam..(ye ke? ntah2 mama tido mati..) hehehe..tadi masa hantar hakimi ke sekolah,cikgu cakap nak buat majlis hari guru esok..biasa lah..jumaat kan hari aktiviti diorang..so kalau ada apa2 mesti buat hari jumaat..tu yang terlewat kot sambut hari guru..mama ingatkan memang cikgu tak nak buat dah..takde la beli hadiah apa2..nanti la kena selongkar rumah..kot2 jumpa apa2 kan..maklum laa..mama kan suka kumpul barang2..nanti tgk ada stok apa2 tak..habis2 pun nanti mama buat kuih jek laa..pack cantik2..hehehe..hari tu lagi mama ingat nak beli dah hadiah kat cikgu dia..maklum laa..cikgu pertama hakimi kan..tapi sebab takde cakap nak buat majlis,mama hold dulu laa..pastu dah lupa la plak..dah la papa takde..tak bleh la nak keluar..hermm..takpe..dah ada dalam kepala ni..calon2nya..huhu..tengok la nanti camne..hari ni nak kena buat tart shell..untuk order sabtu ni..esok baru mama letak filling..harap2 hari ni bleh jadi superwoman..kena kurangkan aktiviti lain..fokus pada kerja jek..nak on suis dah ni..tengok cam dalam gambo tu haa..hahaha..

No comments: