Tuesday, May 03, 2011

Aktiviti semalam..

 Semalam sesi lepak2 jek..tak tau la nak jalan ke mana kat jb ni kan..seperti yg di plan..pagi tu ke rumah kak lin terus laa..menguli roti..then sementara nak tunggu roti naik,kami ke jusco tebrau..tak pernah pergi lagi jj situ..besar betul laa..sebab tak brekpes lagi pagi tu,so kami brunch kat Manhattan Fish Market..fuhh..kemain lagi..papa la ajak..sebab tak nak makan kenyang2 sangat la kononnya..sebab kak lin dah pesan,nanti makan kat rumah dia..itu pun order satu set menu jek..ngam2 la dah puas pusing2 tu,k.lin sms,ct dah sampai..lagipun mama dah agak2 pukul 3-4ptg gitu mesti roti dah naik..dah bleh gentel laa..so balik terus laa..


Si hakimi ni memang buat macam rumah dia dah..main jek tak habis2 ngan mirza tu..


Tuan tanah ngan anakanda,mifzhal..


Mirza & Hakimi..


@ Manhattan Fish Market..


Mula2 best la makan..sebab lapar..dah hujung2 nak habiskan tu,terasa muak la pulak..huhuhu...


Ni lepas makan,terus gentel roti..macam bukak kelas roti dah pulak kan..hihihi...





Last berkumpul kat rumah kak lin ni masa tahun berapa yer..lupa dah..masa tu kecik2 lagi budak2 ni..skang tambah ramai yer..mama jek still single..hahaha..


Rapat2..meh ambik aura sikit..huahuahua..



Lama tak pegang baby..semangat betul mifzhal nih..mcm nak tercabut lengan den..hahaha..



Dah malam sikit baru bleh bakar roti tu..oven dah best dah,besar kan..tapi apsal api bawah takde ehh..function ada api atas bawah..tapi bawah tu sikit pun tak garing..atas jek dah kaler brown..tu la cakap kat kak lin..kena beli oven lain dah tu..hahaha..apa pun,roti tu menjadi jugak laa..cuma ct jek tak sempat rasa..sebab nak balik kampung pulak..apa pun,puas la kali ni dapat jumpa kwn2 semua..lepas ni entah bila la pulak dapat pergi sana..next time pergi,kita buat kuih lain pulak yer kak lin..wahahahaha..thanks bebanyak kat tuan rumah yer..sudi melayan kitorang nih..hehehe..okey la..nak siap2..nak balik dah nih..tapi ada nak singgah beberapa tempat jugak nih..hehehe..

2 comments:

Cik Puan Zura said...

bestnya dapat kumpul2.... huhu~~~

Fauzieah @ Chome said...

bukan selalu dapat jumpa camni..huhuhu...