Monday, December 06, 2010

Hujung minggu yang busy..

Hujung minggu lepas agak busy jadual kami..
tapi sebetulnya buat2 busy jek lebih..hahaha..
sabtu pagi,awal pagi dah keluar dari rumah..
sebab papa nak jumpa doktor dia kat ampang puteri la..
awal camne pun kami pergi,bila sampai,tetap dapat nombor 20 lebih..
memang tetap 2 jam kena tunggu giliran..
lepas tu nak ambik ubat pun sejam pulak menunggu..

Dah settle tu kami pegi next appointment pulak..
nasib baik dekat ampang tu jugak..dekat jek laa..





Then lepas tu kami ke shah alam laa..
ambil my sil,then jalan2 ke sunway pyramid..
saje2 jek laa..tak tau nak ke mana dah..
kat bawah tu banyak pulak kereta2 mazda..
apa lagi,faris ngan papa pun layan la tengok2..belek2 kereta..



Faris cakap..'Hakimi nak keta camni laa..papa beli keta ni..'
hamboihh..ingat beli keta mcm beli keta menan dia kot..huhu..



Pantang nampak pokok krismas jek,nak posing laa..





Ni pulak hari ahad..kat jusco au2..
kebetulan pulak hari tu sambutan ulang tahun jusco au2 yang ke-2..
ada la diorg buat kuiz..jawab soalan,dapat la hadiah..
papa ngan faris jek la join sebab mama sibuk pilih barang kat bodyshop..huhu..
ada la diorang tanya papa..dok kat mana..
bila cakap bkt beruntung,terkejut diorang..'jauhnyaaa...' hehehe..
agaknya mesti heran camne bleh sesat sampai ke situ..huhu..
papa tak jawab soalan,tapi masa tu diorang announce sape orang pertama yang bleh tunjuk resit pembelian RM200 ke atas,dapat la hadiah..
terus la papa angkat tangan..sebab papa tinggi kan,so memang terang lagi nyata la nampak muka dia..hahah..
nampak sangat la hari tu banyak shopping..

Tapi okey la dapat hadiah 3 barang..mula2 dapat sun shade keta ngan satu bungkusan yg berbalut..pastu papa cakap diorg tengok plak muka faris,tambah satu lagi hadiah,dapat shower gel disney tu..yang poyo nya papa cakap sebab diorg tgk muka2 hensem papa ngan faris laa..hahaha..poyo betul..balik rumah,tengok hadiah yang berbalut tu,ada beg..mcm beg utk letak toiletteries,tp besar la jugak..dalam beg tu pulak ada towel besar..tebal elok jek tuala dia..tuala sharp..memang best laa..sebab sebelum tu mama ada beli towel..ambik 2 helai yang besar,selai kecik..pastu papa cakap buat pe banyak2,so letak la balik yang tuala besar tu selai..
rupanya memang nak dapat satu lagi tuala..best..best..
bleh buat tuala spare untuk tetamu nanti..tambah koleksi yang ada..hehehe..



Sebelum shopping2 tu makan kat Black Canyon..
port biasa kami jugak la kalau ke situ..hihi..





2 comments:

znurul said...

yay...ada orang beli altis la..

Fauzieah said...

uikkk..anda pasti? jawapan muktamad? huhuhu...