Wednesday, March 03, 2010

Baru nak update..

Nih masa balik terengganu minggu lepas..
baru nak update..malas..hihi..
takde ke mana sangat pun..
cuma kebetulan balik kali nih ada pesta buku..
so pergi laa..dah lama tak gi pesta buku kan..
tapi tak dapat la buku yg dicari..cuma beli seketul dua jek..
dah susah-payah pegi tu..takkan nak balik tangan kosong kan..
itu pun beli buku ilmiah jek..
tengok novel pun tutup2 mata laa..
tak boleh dah beli2 novel nih..bising plak hubby kang..huhu..

Layan jek la gambo sepanjang kat kampung nih...
kali ni balik sempat menempuh hari jumaat..
tau jek la hari jumaat kat kedai tokki faris tuh kan meriah..
nak parking pun takde tempat..
aku plak hari2 belasah keropok rebus jek..nikmatnya rasa..
dah tak pandang sangat menda lain tuh..
ada plak orang jual sate ikan nih..beli la RM5..best..best..hihi..



Faris sibuk belek buku gak..
papa nya cam biasa laa..henpon tak lekang dari tangan..
tengah2 cuti pun ada jek org call..sms..ngalahkan menteri busy dia..
kadang2 nak jek aku sabotaj..off henpon dia ker..sorok ker..
geram sangat kadang tuh..huhu..



Papa lepak baca komik sementara faris main kat playground tuh..
nih kat giant..biasa lah..tak sah kalo tak pegi giant..
dah itu jek yg meriah skek kat ganu ni..huhu..









nih haa..takut..tapi nak main jugak..
menda nih yg dia tak berani naik..
tapi tengok2 dia usaha plak nak naik..
itu pun bila kita tak nampak..agaknya rasa tercabar kot..
tengok budak2 lain main nih..
biasalah faris tuh..mana bleh tengok org lain boleh..hihi..
muka cuak jek..kuat tuh pegang batang tuh..hehehe..

2 comments:

znurul said...

muka syaspen je naik mende alah tu..hehe

Fauzieah said...

gayat tuh..mcm mama dia..huhu..
lama dah suruh dia main nih..tak nak..
last2 ari tuh dia nak try plak..hihi..