Saturday, December 05, 2009

Ceritera Faris..

Faris posing camni..lain plak nampak muka dia..
tersiput-siput..huhu...



Nih pose gedik dia laa..ntah hape2 buat kepit2 gitu..
ala-ala malu2 kucing la tuh..
dah la ngan kasut boot tuh..
tu la kasut yg tokki dia belikan..
dah tau kan musim2 gini tanah becak2..
tau sgt cucu dia nih penggeli..
so..ke mana2 pakai kasut nih laa..
sampai gi giant pun dia belasah pakai kasut nih..huhu..



Nak join the gang main kat dalam chalet..
puas orang ajak masuk..tak nak..
tunggu mama suruh..baru la nak masuk..haihh..
tapi skali dah masuk..riuh betul..dengar suara dia jek..
faris belasah si ikmal ngan umar laa..
seronok diorg main kejar2..
nape ntah ganas plak si faris main..
slalu takde pukul2 orang camtu..
yang budak2 tuh plak biarkan jek..sedap laa dia..
slalu yang kena pukul mama dia nih laa..
agaknya excited sgt..main ngan boy sumer..terus jadik ganas..huhu..



Nih masa ikut papa dia gi kl baru nih..
singgah makan kat segambut..
kitorg tgh sibuk makan..dia sebok main game..
tup2 jerit marah2..ingatkan apsal..
last2 nangis..rupanya kalah main game..
adoi laa..anak aku nih..baran btul laa..
skang makin menjadi-jadi perangai dia..
aku risau jek kalau2 dicampaknya henpon tu..
haii..ikut perangai sapa la tuh..
(sambil angkat kening kat papa..) ;p



Buat malu jek..
sampai orang tanya..nape nangis..
cakap kalah main game..org gelak jek..
adehaii..hilang macho terus..hancurrr...hahaha..

4 comments:

sayangsayangibu said...

kelakar tul dak faris nih
boleh menagis layan game tu... :p

znurul said...

faris,kot yer pun nak pos gediksss jgn ler terkepit gitu...hehehe..risau !

Fauzieah said...

tu pose spontan la tuh..agak2 nnt dah besar kalu dia tgk nih mesti malu..hahahaha...

Liya said...

Ya Allah...guane sapa jd emosional sgt main game tu? jaga2 skit zie...kang betul2 dia campak hp tgh jalan ke apa ke...saja je punoh..