Sunday, August 09, 2009

EDISI LELONG

Okey..aku nak lelong la essential oil lampe berger nih..
sape2 yang pakai nih tau la kot..
so malas dah aku nak citer panjang2 pasal nih..
since kami dah lama tak buat menda nih..stok plak berlambak kat rumah..
so nak pindah nih..hubby cakap malas la nak angkut skali..
berat kang menda nih..banyak plak tuh ada..nak buh dalam kotak pun susah..
ikutkan boleh jek simpan..bukan ada expired date pun nih..
tapi sebab malas dah nak tengok..so nak let go murah2 jek laa..
kalo boleh clearkan separuh pun dah lega skek..
tak la banyak sangat nak kena angkut nanti..
so sape2 nak aku bagi murah2 jek laa..RM100 utk 1 liter..
plak tuh..Buy 1 Free 1 nih..rugi la sape tak nak..
sebab menda nih mahal kan..korang masuk member pun beli mmg tak dapat rege camni..
nak buat camne..mmg dah lama rugi pun..
takpe laa..tutup buku pasal nih..
so sape nak cepat2 bgtau..dalam masa 2 minggu nih aku nak clearkan..
pasni kalo aku dah angkut ke rumah baru takde dah nak lelong2 nih..huhu..
kalo sape2 nak yg 2 liter..bleh runding lagi..cakap jek korang bleh bayar berapa..
tentang bau-bauan dia plak..kalo nak..aku kena check dulu la yg mana available..
sebab yang tinggal banyak yang bunga-bungaan jek..
ada jugak yang antibacteria..bagus la pakai skang nih..dgn cuaca camni..dgn virus nya..nanti aku nak pasang la kat rumah baru nanti..hihi..
tapi menda nih aku tak pos laa..kena amik by hand jek..
sorry la kalo nak post..mmg lingkup tunggang-terbalik laa aku..
berat..silap2 bayar pos lagik mahal nnt..
okey..sape2 yang berminat let me know ASAP ya..





9 comments:

~~ciklinn~~ said...

nanti linn tnayakan adikk yer chome..dia ada benda alah nie..

woohooo tgh sibuk mengemasss yerk..

Fauzieah said...

haa..kalo nak bgtau laa..kemas skek2 dah masuk kotak menda alah nih..tp blom seal lagi..berat tul laa..seb baik bkn aku yg nak angkut nnt..hahaha..

Yan said...

chome... jadikanla adiah contest.. hehehhehehehhehe...

Fauzieah said...

ada terpikir gak..tapi kalo nak kena pos nnt pengsan la aku..berat tuh..lgpun minyak nih tak leh bg dia jek..kena ader botol dia..br leh pakai..botol dia lak tinggal yg RM1k++ jek..perghhh...

Yan said...

hahah owhh yeke....
tak tau pulak acik..

Pincky said...

Pm pls..0122648319 I Mau beli59

Pincky said...

I Mau beli.. pls pm 0122648319

Pincky said...

Pls pm me 0122648319

Fauzieah @ Chome said...

Sorry yer..benda ni dah lama takde..dah 2 kali saya pindah rumah..tak kuasa lagi nak simpan..bagi orang jek..