Monday, July 06, 2009

Diari sabtu & ahad..

Gambar2 masa sabtu ngan ahad..
dah bercampur nih..malas nak susun laa..
nih masa hari sabtu..dalam keta laa..
biasa laa..biler panas skek sebok la budak nih nak pakai spek laa..
kat tangan tuh..tak tinggal la keta menan dia..
asal nak keluar jek mesti nak bawak keta..
dah hancur pun keta tuh tetap di angkutnya jugak..
skang okey la skek..boleh pujuk2 suh tinggal dalam keta..
tak payah bawak keluar laa..
kalo tak diangkutnya ke mana-mana..



nih masa benti kat mana yer..tgh tunggu hubby nih..
so snap2 gambo la dulu..isi masa lapang..
yer..ku pakai tudung baru beli kat hajaba ari tuh..
masa nak gi kenduri tuh..
malas nak pakai baju kurung..pakai blouse ngan skirt jek laa..
then sarung tudung nih..
tapi aku rasa cam tak best jek hajaba nih..
ermm..awning dia pun tebal skek laa..
pehtu jerut2 kat leher tuh cam rimas lak aku..
gatal sgt nak yg button2..hahh..hambik..
dah tak selesa plak pakai..
nampaknyer tak lama la nih..aku mcm tak nak pakai dah plak..
tapi kalo cakap kat laki aku nih mesti dia bising..ari tuh gatal sangat nak..
kalo ariani tuh sesuai laa..puas hati jek rasa..
tp mahal sangat lor..
tak lama la aku let go jek nanti nih..
abih2 kang bawak balik kampung..bagi kat mak aku..hahah..



nih hari ahad..kuar ke jusco..
then mkn kat food court situ la terus..
faris sambil minum..sambil wat aksi gedik..





untuk malam plak aku masak laa..
dah berapa hari asik makan luar jek kan..
itu pun masak simple jek..
buat ler mee rebus..
nasib baik la ader jiran depan nih..leh la aku pass2 kan skek..
kalo tak memang tak abih nih..
sebungkus mee tuh..banyak la gak..
kalo goreng maybe tak byk lebih..
ni berkuah kan..cepat kenyang..

8 comments:

atty's said...

cantek gak zie..lagi kaler coklat my feveret color..

znurul said...

uikk...ada jiran baru doh ker?

neezareef said...

ok la tudung tu..tp pesal ko match ngn bj belang2 lak..hihi

ninie said...

cantik tudung tu... terletak...

hadizam said...

huhuuu...ingatkan dah pindah..

Fauzieah said...

k.ty..aper yg coklat?? tudung tuh pink laa..

nurul..jiran lama doh..tp baru kenal..selama nih jarang sgt jupe muka..dah nak pindah nih br la kenal..huhu..

niza..okey pe tudung tuh kan plain..boleh la masuk ngan baju belang2..corak2 ker..

ninie..cantik eh..tp tak berapa sedap pakai lak..itu pun pakai amik hati kata org..pasal dah beli kan..hahaha...

~~ciklinn~~ said...

ala hencemmnyer anak teruna tu... geamm tgokk... cantikk apa tudung tu

Fauzieah said...

hadizam..tak pindah lagi..masih mencari rumah..tp skang dok bz jek outstation..masa bila nak pindahnyer..

linn..tudung2 itu kemungkinan besar akan di let go jek laa..amik hati jek pakai dulu skali..pehtu amik gambo..abadikan jek laa..hahahahaa...