Monday, July 20, 2009

CATCH THE NUMBER!! -STICKY MODE

Okey..camni..aku dah lama nak buat nih..
tapi baru hari nih leh release...hehehehe..
sebagai menghargai korang yang selalu jengah2 ke sini..
so aku nak bagi la hadiah skek..yang tak seberapa..
hadiah aper?? biarlah rahsia dulu..hahaha..

Mula2 korang mesti lah jadik follower aku..
aku mencari pengunjung bertuah yang ke-4444 ...
sila lihat gadget hit the counter pada sidebar tuh..
sila print screen yer biler dapat nombor nih..
kalo tak print..tak dapat la nak tuntut pape dari aku..
then antor ke emel aku or ym aku..kay..
good luck!

REMEMBER THIS NUMBER... 4444

19 comments:

neezareef said...

kena melanguk kt sini npknye ni nk capture

Fauzieah said...

hihi..takpe..kat sini tak ramai yg singgah..so potensi tuh ader utk menang..hahaha..

~PakKaramu~ said...

Melawat surirumah yang baik

ninie said...

wah ada can nak dapat adiah..hehehe..

AkMa said...

best ni..kena jenguk selalu le blog awk ni..nak dapat hadiah misteri..

ezzati said...

hehe...kena tggu la ni...

p/s: salamzz
p/s2: i've follow u

Fauzieah said...

tenkiu..i'll follow u jugak...hihii..

mari kita lihat siapa yang kena..hihihihi...

atty's said...

den torai..tak tido ni nak torai..smlm umah za terlepas..

Yan said...

wahhhhdah wat contest... keep up the good work.. cewah!

znurul said...

aiyaaa itu lombor ahhh..mati wo...talak ong!

Fauzieah said...

hahah..itu nombor mmg kalu cina tak suker..tp aku suker jek..hahahhahaha..kita tgk sapa yg ader ong sama itu nombor ehh..hahaha..

sonata anak kancil said...

ada can menang ni!

sweetfiza said...

tiap kali masuk sini no tu x kuar ler...
camni nak menang ni ...huhuhu...

Fauzieah said...

haa..ari nih pun daku tak leh nak tgk nombor tuh..nape yer..tak kuar lak..
slalu ader jek..camne nih..nnt nak check laa..

Zetty84 said...

Wohoo...nk kena jenguk slalu la nampaknyer yer...!!! ;p

mama tisya said...

aduhai naper tk nmpk lak hit counter tu...ke opis ku blok

Fauzieah said...

baru jek tukar tadi tuh..nape tak nampak lakk..adehh..tak tau la camne..sbb ku dah nampak jek nih..

mama tisya said...

hah br nmpk aritu view tk nmpk...:-)

Fauzieah said...

kita dah ader pemenang nyer...nantikan..huhuhu...