Thursday, July 09, 2009

Akhirnya..

Semalam pergi midvalley laa..
hubby balik awal gak semalam..sebab ada kursus kan..
so cabut awal laa..ingat nak gi awal2 tuh..
tapi dia tido rupanyer..
so dalam kul 6 gak baru kuar umah..
tak rushing sangat la sebab tiket dah beli online..
sampai2 jek terus ambik tiket..then gi makan..
puas pusing2..nak makan kat mana..
sampai aku rasa satu midveli tuh round..
last2 makan kat food court jek..
huhh..penat jek jalan jauh2..
pastu masuk jusco..pusing2 jap..gi surau..
then smepat lagi tuh faris layan game..
nih sumer nak gula-gulakan dia jek..
takut wat perangai nanti..
sebab masa nak kuar umah tuh..lalu jusco..
dia dah bising2..nak pegi jusco..
dia ingat memang nak gi jusco laa..
so pujuk2 dia..ckp nnt ader jusco gak kat midveli..
show kul 9 malam..abih dalam 11.30 gak laa..
okey jek faris sepanjang masa tuh..
mula2 risau kot wat perangai..tapi tak pun..
mula2 masuk jek dah makan2..
beli nugget kat dia..dah dia tak nak makan nasik masa tuh..
pastu dah tengah2 citer tuh nampak dia cam ngantuk dah..
suruh sandar..tak nak..
last2 hubby angkat..letak atas riba..
tegak jek kepala tuh tengok citer..
rupanyer dia tak berapa nampak masa duk kat kerusi tuh..hihi..
nampak dia ngantuk la jugak..tpai tahan mata tuh..
yer laa..nak tido pun tak leh..bising kan..
tapi citer kali nih banyak aksi kan..
boleh tahan laa..kiranya rasa tak nyesal la beli tiket..
tiket murah jek pun..hahaa..
lenkali boleh la bawak gi tengok ice age pulak ye papa..hihihi..



mengabihkan duit kat jusco..
yea..yea..bowling lagi..
tapi nih bola kecik..tak best..



masa nak gi cinema la nih..
sempat lagi tuh..
banyak pulak ader keta2 menan nih..
dia naik jek..eksyen jek duduk tuh..tak jalan pun..
nak rasa jekk..pastu turun laa..hihi..





dah nak balik nih..tengah tunggu lif..
ngantoknyer mama dia tuh..hahaha..
sejuk..ku dah tahan senanyer..tapi nak gi toilet kompem beratur..
so balik umah jek laa..



biler suruh posing..dia pilih nak pose kat sini..
nampak tuh belakang tuh ice age..
ada makna nih..nak ajak gi tengok ice age pulak la nih..hihi..

8 comments:

neezareef said...

wah wah..dh bejaya nengok ya

Fauzieah said...

ye..akhirnya..setelah berkali-kali pegi tak dpt tgk..haha..

atty's said...

mesti faris suka...

ezzati said...

dh tgk jgkk..best kan

ninie said...

wah sonoknye gi tgk wayang..

~~ciklinn~~ said...

yeyyeyeye dah lulus.. lain kali leh gi lagi kan...

sweetfiza said...

tingin gak nak bawak farisha tgk wayang tp cam takde keberanian lg...
tkut gak dia wat perngai...

Fauzieah said...

fiza..mula2 kena test dia dulu laa..
faris nih seblom kitorg bwk gi tgk wayang mcm2 tempat bwk dia pegi..
so far sumer okey..dia takde la buat perangai sgt..dah besar nih paham dah kan org ckp..kalo tempat bising ker aper dia tak kisah..boleh jek..
kalo nak tgk wayang mula2 try la bwk tgk kartun dulu ker..