Tuesday, June 09, 2009

Dinner @ Black Canyon

Semalam mama tak masak..
sebab ketandusan bahan2..malas pun yer..hahah..
so malam kuar gi jusco jek..beli brg skek..
then dinner terus laa..
mkn kat black canyon laa..
order punyer order..menu yg sama rupanyer yg ku order tuh..
sbb ari tuh amik yg set..so tak perasan lak..
seb baik ku suker..sedap..hihi..
then nak balik tuh faris tuntut janji laa..
dia dah tau kalau gi jusco situ mana nak tuju..
tempat game kat atas tuh laa..
koman2 skali main nak gak RM5..
biler kita ckp tak payah laa..mama takde duit nih..
dia ckp..'kejap jek..' hmm..sian plak kat dia..
so bagi la dia main kejap..dah kul 10 pun..
ikutkan mcm dia tak puas hati la..pasal kejap sgt..
tapi pujuk2..lenkali la plak yer kita main..
sebab jusco nak tutup dah..
so dia paham laa..terus gi tekan lif..balik..









main game keta nih la paling dia suker..
tak kisah game camne..janji keta..
tapi ader satu game tuh..keta gak..tp mario punyer..tak nak..
pasal cam kartun2 tuh kot..nampak tak real..
nih kan nampak cam racing2 skek..real jek..
kena duduk ngan dia la..sbb kaki tak sampai nak tekan..
tapi stereng mmg dia kontrol..kalo tolong pegang pun mesti dia tak puas hati..
dah la suker pilih yg susah2..pilih keta pun kemain lama..nak pilih kaler laa..
ingat cam dia main kat komputer kot..leh lama2 nak pilih itu ini..
kdg siap marah kita lak..org nak tolong dia..
skali dia ckp mama tak pandai main..hambikkk..huhu..



8 comments:

mummymaria said...

CHOME...SUKI RASA PERNAH JUMPA CHOME LER KAT JUSCO SETIAWANGSA...

SyahNur said...

amboi faris.. suke betul main game tu.. mesti teror ni..

Fauzieah said...

Hahhh..yer ker..nape tak tegur..
chome mmg payah skek nak cam org..kena tgk lama2 baru cam..huhu..
lagipun kalo tgh soping memang takde tgk2 org dah..fokusss..ekekeke..

haa..faris mmg..lagi terror dr kita..tuh yg dia slalu ckp mama tak pandai main keta..sbb penah la konon2 nak ajar dia..skali dia lagi terror rupanya..huhu..

sweetfiza said...

wahh...siap dia plak yg nak ajar mama dia ni ...
dah terror la tu ....
heheheh/....

atty's said...

sama mcm abg fir..sokmo men games..

Anie said...

tgk faris main mcm terre jer

mummymaria said...

ntahla..rasa2 jerla..kang salah org plak...tapi bag tu mcm coach mu itew..ahahaha....

Fauzieah said...

adoii..suki..bkn ku sorg jek pakai beg itu...huhu..agak2 kalo nampak faris tuh tegur2 laa..kompem tak salah dah tuh..hahahhaha..