Friday, June 26, 2009

Bertukar wajah lagi..



Semalam..time boring2..godek2..tukar background lagi...
actually aku dah buat background sendiri..
tapi ntah nape tak fit laa..ader jek tak kena di mata aku..
header tu pun aku mcm tak puas hati lagi..nak touch up lagi..
tapi dah ngantuk sgt semalam..biar la dulu..
lenkali la..time aku rajin..ku godek2 lagi..
dan aku dah buang skek mana2 gadget yg tak penting sgt tuh..
rasa berat lak biler nak bukak..hihi..
byk lagi nak buat nih..tapi tak sempat lagi..
nanti2 la pulak..time bertenang..
ini pun dah blink2 mata dok hadap lama2 sgt..

3 comments:

Yan said...

okay dah ni
sweet n nice sangat..

ct rahani said...

cantik dah nih chome.. nk booking tlg watkn header camtuh leh x.. ekekeke..

Fauzieah said...

ct..daku pun bkn pakar..buat ikut suker jek..tak ikut jln yg benar..hahaha..
nak header ker..nnt ader masa chome buat..nak wat gambo mana..ker..chome pilih jek laa..tp takkan nak sama sebijik cam chome..tak leh la plak..psl daku nyer header tuh nak match ngan background dia..tp background nya tak siap lagi..ekekeke..