Saturday, May 09, 2009

Contest Seiras Wajah..

Menyahut cabaran..nak masuk gak la contest yg yan buat nih..
bleh tgk kat sini.. http://mayaqarmyla.blogspot.com/2009/05/contest-seiras-wajah.html
mana la tau kot2 menang ker..hihi..
yer laa..dulu masuk contest wajah seiras nih masa faris umur berapa bulan jek..
dpt gak la saguhati pun..hehe..
tapi masa tuh masuk yg dalam majalah keluarga laa..
selalu org cakap anakanda ku nih seiras ngan mama nyer..
nih gambo ngan anakanda yang latest laa..
tgk kot seiras lagi ker tak..huhu..




**Nama anak : Muhamad Faris Hakimi bin Muhamad Hazmin

**Tarikh melahirkannya : 7/2/2006

**Apa persamaan kamu dan anak : rasa cam byk la persamaan..tang mata..idung..senyum manis..ckp byk cam mama dia..rajin..suke main komputer..pembersih org nya..(eh..cam puji diri sendiri lak ni..hihi..)

**Kenangan plg manis antara kamu dan si anak : semua yg manis2 jek la sbb mmg tak penah berpisah kan..antaranya bila outing berdua jek ngan dia..just two of us.. shopping..makan2..main kat playground..paling best bila dia dah pandai concern kat mama dia nih..very caring when i'm sick..tolong picit laa..when i'm cooking..rajin sgt nak tolong..suruh jek mesti laju nak buat..so kiranya saat2 ngan dia semua nya manis belaka..huhu..boleh gitu..

4 comments:

Yan said...

akak tak tinggalkan link entri kat entry saya... takut nanti saya terlupa akak join..

rasenye akak orang fes yg dah buat ni.. hehehhe

ct rahani said...

mmg seiras tul chome ngan faris.. arap2 ader rezeki nti.. InsyaAllah..

Fauzieah said...

yan..camne nak tinggalkan link entry tuh..dekat comment tuh ker..kureng paham la den..hihi..

vender..buh la gambo ngan aidil gak..seiras aper..huhu..

atty's said...

mmg seiras..mana tau kan..leh mng..