Sunday, May 31, 2009

3 column sudah..



Akhirnya bertukar rupa lagi blog aku nih..
baru rasa bosan ngan 2 column tuh..
mula2 try gak ikut tutorial yg kengkawan buat tu..
tapi tak jadik pun..dah ikut sebijik2..
jadik la 3 column..tp tak seperti yg diharapkan..
pastu google cari step2 nak buat 3 column nih..
pun cam payah jek nak follow..sbb lain template..lain plak cara nya..
last2 aku cari template utk 3 column nih..
so guna basic template..memang ader rupanyer template utk 3 column nih..
ingatkan yg camtu ader utk 2 column jek..
so senang laa..edit sendiri jek la pastu..
masukkan sumer gadget2 aku nih..
berpinar gak bijik mata pasal nak kena tgk code2 dia tuh..
tambahan dah lama tak bertukang..
tapi akhirnya siap gak laa..
tapi tak puas hati lagi nih..
nnt ader yang nak kena check balik..
cam biasa laa...walau sikit pun cacat nyer aku tak leh tgk..
mesti mau perfect jugak..hihihi..
nnt la dah balik umah baru tenang skek nak wat keje..
skang kat ktn lagi..byk tul la gangguan..
budak2 nih pantang tgk laptop on..serbuuu...

9 comments:

sonata anak kancil said...

Tak cukup bajet nak membaiki rumah buruk ku!!!cukup la takat tu dulu - tak nyempat2....banyak keje lo...

atty's said...

kty dulu rajin..renovate..umhku..
sekrg..mls..sudah..

atty's said...

kty dulu rajin..renovate..umhku..
sekrg..mls..sudah..

Yan said...

hehe smpai 2 kali post entry haa

Fauzieah said...

ehh..skali jek post tuh..
ntah camne leh kuar 2 lak..
nih pun br sampai umah..
nnt2 la edit blk..

neezareef said...

tuko 3column jugak ya..

Zuhaini said...

haha.. tahniah! :)

actually x susah mana pun alter HTML tu (kalau dah biasa la..) :)

www.my-alia.com

Fauzieah said...

hahaha..itu lah..biler dah buat mmg rasa tak susah pun..masa mula2 jek tercari-cari..biasa laa..suker hentam sendiri..puas hati..hihi..bkn takat 3 kolum jek ader..seb baik tak buat 4-5 kolum..hahaha..

LaiLy ErLiNawaTi Abd RaHim said...

terer la tu zie..aku ni lg hampeh...ekekekek..