Monday, July 16, 2012

Ice Age 4 pulak...

Semalam papa ajak tengok wayang..cerita apa lagi..Ice Age laa..itu jek yang sesuai kalau nak bawak kimi..malas nak keluar jauh²..kami ke Aeon Rawang jek laa..senang sikit,dah ada TGV..tak payah nak ke KL dah la setakat nak tgk wayang tu..lagipun tak sesak sangat kat situ..awal² lagi papa dah beli tiket online..show pukul 11..syok la awal² tu, sebab takde orang sangat..nak parking pun senang..time tengahari tu bila habis movie, dah start penuh dengan orang..okey laa..best jugak..kimi suka jek..entah la dia paham ke tak, tak tahu laa..tapi dia seronok la nampaknya..lepas ni puasa, takde dah la nak tgk wayang..ehh..tapi tahun lepas, dekat2 nak balik raya tu, sempat jugak kami gi tengok wayang..masa tu tgk cerita apa yer..dah lupa pulak..



1 comment:

Syafik Coklat said...

yeah hari tuh tgk ice age kat aeon rawang gak , ada 4 org je , tgk tgh hri , hehehe