Monday, April 16, 2012

Cupcake pelangi...

Jumaat lepas, kat sekolah kimi ada buat sambutan hari jadi kawannya..dia pulak yang terlebih excited nak bawa kek...mula2 tu malas jugak mama nak layan..dah petang sangat tu baru la mama buat jugak..kebetulan memang nak eksperiment resepi baru..macam kek butter laa..tapi versi pelangi..letak dalam cup..jadi lah cupcake..deco lebih kurang..kebetulan pulak ada balance krim hari tu..nak habiskan laa..pastu suruh pulak mama letak gambar angry bird tu..haiyoo..sakan betul laa..nasib baik la mama memang ada stock lebih2 edible image tu..malam jugak baru deco cupcake tu..pastu kena plak cari hadiah utk dibawa..nasib la ada barang2 yang memang simpan utk time2 camni laa..biasalah..cikgunya suka bagitau last minute..alaa..budak2 kan..diorang tak kisah sangat dapat apa..janji dapat hadiah tu pun diorang dah seronok sangat..alhamdulillah laa..kimi dah tak macam masa mula2 masuk sekolah dulu..kedekut..sekarang ni dia dah pandai sharing..pemurah..walau kadang2 terlampau pemurahnya..pening jugak yer..huhu...



3 comments:

gunu kumar said...

Great post, you have pointed out some superb details, I will tell my friends that this is a very informative blog thanks.
IT Company India

ellynadyra said...

wah rajinnya dia

fatmasha said...

mama yang rajin...