Monday, December 19, 2011

Jusco Anggun Rawang dibuka...

Hari ni papa cuti..saje2 la..elok pulak hari ni jusco rawang dah bukak..so,apalagi..terjah laa..wajib la kan,gi potong2 reben..huhu..bukan senang nak sampai ke rawang ni..sedangkan nak ke town dia pun papa tak nak..ni sebab jusco jek,sanggup la masuk rawang tu..kalau tak,jangan harap laa..huhu..keluar pagi,tapi gi breakfast dulu..lepas tu baru ke sana..dalam pukul 11 lebih gak laa..nak sampai ke tol rawang tu aje dah jem..situ memang biasa laa..ni bertambah la lagi..ramai betul orang..macam ramai orang cuti jek hari ni..huhu..ada jugak nampak orang2 bkt beruntung..punya la hebat...huhu..sedangkan kat tesco sini pun tak jumpe ngan jiran2..ni kat jusco yang besar tu,boleh pulak jumpa..besar laa..tapi biasa saje..kami terjah port2 yg suka saje laa..



Syok tengok ada Daiso kat sini..best..best..besar jugak laa..lebih kurang macam yang kat sunway pyramid..tapi tengok macam yang ni lagi besar..



Okey laa..lenguh jugak kaki menapak..dengan orang ramai lagi kan..seminggu dua ni mungkin sesak laa..sebab orang nak tau apa yang ada..lepas ni nak tgk wayang,dekat la sikit..tapi TGV jek laa..ingatkan ada GSC..okey la,dari takde..huhuhu..lunch pun dah lewat..pukul 3 baru nak lunch..semua tempat penuh..jenguk kat secret recipe,ada la seat..so makan kat situ jek laa..hakimi kemain lagi order itu ini..awal2 lagi dah bedal choc indulgence..seketul tu dia makan sorang jek..mama nak rasa sikit pun tak bagi..lepas tu bila sampai olio mama,dia bedal jugak..sampai yg papa order pun dia rasa jugak..heran betul tengok dia lately..selera lain macam..nak besar kot..huhu..


Spaghetti aglio olio..mama punya...

vietnamese noodle soup..lebih kurang gitu la nama dia..lupa dah..papa punya..


Okey..dah nak balik..nampak langit tu dah gelap jek..cepat2 la balik..nasib baik masa balik,tak jem..tapi tengok lane sebelah,nak masuk rawang tu kereta banyak jugak laa..mesti time orang balik kerja tu jem..mesti ramai yang akan singgah jusco dulu..huhu...memang dah plan nak shopping groceries minggu nih..berbaloi laa..dapat jugak free gift..hihi..

2 comments:

azlin mrs'Hairil said...

wah bestnyer ade Daiso...x sbr nk pergi ;)

Fauzieah @ Chome said...

owh..suka jugak pegi daiso yer..best,kan? duduk rawang ehh..senang la,dekat..huhu..