Wednesday, November 09, 2011

Jalan-jalan lagi...

Semalam ikut papa gi pj..macam biasa la,papa campak dekat midvalley..mula2 ingat malas jugak nak ikut..lepas tu pikir2..ikut jek laa..ada nak cari2 barang sikit..pusing jusco laa...




Petang tu lepas papa balik kerja,papa pun join sekali laa..tiba2 jek papa ajak makan laksa kat situ..seingat mama pernah sekali kot makan asam laksa kat situ..sebab tak minat sangat asam laksa..masam betul..kalau laksa penang tu suka laa..first time jugak hakimi makan laksa..tiba2 nak cuba pulak..tapi dia tak tahan pedas..baru beberapa suap makan,air dah habis segelas..merah2 muka dia kepedasan..huhu..



Sempat masuk carrefour jugak..cari rak untuk letak barang2 kat sebelah meja makan kat rumah ni laa..tak larat dah tengok asyik penuh jek barang2 dok bertenggek atas meja makan tu..sekali nak buat kerja,sekali kemas..kejap lagi kang bersepah balik..tapi besar mana pun rak atau almari tu,percayalah..nanti akan penuh jugak..huhuhu...lepas tu baru la gi dinner..makan pizza hut laa..lama pulak tak gi pizza hut rasanya..hakimi siap bertambah-tambah makan garlic bread tu..3 set order,dia sorang jek yang habiskan..mama & papa share makan pizza jek la 3 keping sorang..nak makan spaghetti dah tak lalu..sebab hari sebelum tu dah makan kat secret recipe..muak ler..huhuhu..

1 comment:

Cik Puan Zura said...

bestnyer jalan2... jalan2 cari makan