Thursday, February 17, 2011

New product..

Cupcake Kukus Marble Coklat
  Yes..akhirnya misi terlaksana juga hari ni..lama dah berkira-kira nak buat cupcake kukus..jadi laa..tak dapat nak bakar2,kita kukus2 la pulak..hehehe..mama adaptasikan (betul ke bahasa aku guna ni? boleh laa..) dari resepi kek lapis hari tu..sebab faris suka sangat ngan kek lapis coklat tu..tapi nak buat tu la bercinta nak habiskan melapis tu..so buat camni senang..rasa sama..rupa jek lain..siap dia tolong buat itu ini bila tau mama buat kek untuk dia..mula2 dia bising gak,nak yang coklat jek..tapi kang tak cantik pulak kalau kaler coklat semua..then bleh lagi dia nego..okey laa..tapi kaler coklat lebih..marah mama curah kaler putih tu byk2..hahaha..pastu tny dia nak letak choc chips ke..choc rice ker..then dia pilih nak letak coklat rice..lantak laa..janji dia nak makan..puas hati tengok dia makan..tengah panas2 tu,baru jek angkat keluar dari kukusan,dia dah sambar..settle 4 bijik..kenyang la pastu..

 Untuk view dengan lebih detail lagi..boleh singgah ke sini yer..nak order pun bolehhh..hehehe...
Cupcake Kukus Marble Coklat

So esok bawak ke sekolah la tu..ada majlis sambutan maulidur rasul..budak2 berarak la esok..alaa..bukan jauh pun..abih2 lalu depan rumah ni,patah balik ler..huhuhu..mama dah sound cikgu,esok sms la masa nak keluar tu..mama nak ambik gambar..hahaha..

2 comments:

atty's said...

cantik keknya mesti seedapkan zie.

Fauzieah @ Chome said...

saya suke..saya suke..yg penting,budak hakimi pun sukerrr..hehehe..