Sunday, February 27, 2011

Alhamdulillah..

 Semalam punya order ni..3 bekas tiramisu..mama sgt enjoy kalau buat tiramisu ni..sebab tak remeh..sekejap je buatnya..hasilnya pun fantastic..hahaha..dan mama sangat happy bila dapat feedback dari kedua2 customer..sangat puas hati ngan tiramisu ni..sedap kata mereka..ohh..terus rasa bahagianya laa..hahaha..ntah pape laa..yer laa..suka la bila orang puas hati ngan kerja kita kan..risau jugak sebab orang tak pernah order ni..kot2 la lain diorang punya expectation tu kan..taste orang berbeza kan..tapi alhamdulillah la bila dengar komen camtu..lega..hehehe..



Puding ni pulak saje buat sebab ada roti lebih..tapi selamat la hantar ke shah alam lepas tu..dapat kat si yana..harus dia jual kat kwn2 dia pulak tu..huhu..

2 comments:

Mama AA's said...

umang ai... sedapnye nmpk... terliaur i... u

Fauzieah @ Chome said...

boleh la try buat sya..senang jek pun..hehehe...