Thursday, January 20, 2011

Tipu blogwalking?

Jenjalan kat blog orang tadi..ramai pulak yang bercakap pasal kes tipu blogwalking ni..
actually aku tak kisah sangat bab2 nak naikkan rating blog ke hape benda ni..
tapi rasa agak terganggu jugak la bila banyak sangat komen2 kat chat box,kat post yang ntah dari mana2..macam saje nak suruh kita singgah blog diorang kan..buang masa pulak rasa gi klik..
kalau memang betul2 datang singgah tu takpe la jugak..ni main tipu..
so baca kat blog ibu arifa tadi,ada bagitau cara2 camne nak buat..
dulu pakai cbox..ntah daku pun tak perasan sangat pasal dah lama buat..
so tukar kepada shoutmix pulak laa..rasa2 pun pernah buat dah dulu kat shoutmix ni..
thanks pada yang sudi share info2 camni..

2 comments:

ibu_Arifa said...

Tulah..teruk betulkan mereka yg mcm tu.. sungguh2 kita dtg ziarah blog mereka tp mereka nak kaut untung saja.

atty's said...

Sebab nak kaut untung ,leh menipu blogwalking..mcm2 org skrg