Tuesday, December 21, 2010

Buntu..

Apa hal 2-3 hari ni fikiran asyik melayang jek..
dah la kalo tido tu mimpi macam2..ntah hape2 jek mimpinya..
dekat sejam dah dok terkebil-kebil nak tulis apa kat blog nih..
macam dah takde semangat jek nih..
lagi 3 hari jek..sabo..sabo..
jumaat ni dapat la jumpe ngan laling..huhu...
rasa rindu kat rumah lagi..
buruk2 pun,rumah sendiri kan..(walau pun rumah sewa,kira rumah sendiri gak la tu kan..hihihi..)

Hampir 2 minggu berkampung kat kuantan nih..
bukan tak best,tapi rasa macam dah tepu jek otak aku nih..
duduk jek dalam rumah..tak kena matahari langsung..
rasa2 macam dah kurang vitamin pun yer..hahaha..

Teringin plak rasa nak gi bercuti...
selalu tak kisah sangat..kalo cuti,balik kampung..
kali ni terasa sangat nak ajak papa gi cuti2..
nak kena terapi minda kaw2 la kali nih..
lagipun papa janji hari tu hujung tahun nak cuti..
tapi sehari jek dia cuti..isnin depan..tu pun cuti ganti krismas..ermm..
dah la dia pi Jepun tu seminggu lebih jugak..
so kalau tahun ni macam tak sempat dah..
tgu abih musim hujan,nak ajak papa gi bercuti tempat yg sejuk2 laa..huhu..
lama dah teringin nak gi Bukit Tinggi..
tak pernah lagi sampai sana..
papa cakap tak best,takde apa pun..
tak kira la..nak pegi jugak..sbb nak tengok tempat cantik2..
ni balik2 ajak pi Genting..alahaii..bosannya..
pastu nanti kalo kita tak nak main2,dia bising..
mama bukan suka pun nak main menda2 tu semua..dah la gayat..iskk..
kalau tak pun,jom kita ke Bandung lagi nak? hahaha..
yg tu lagiii mama suker..keh..keh..keh..

Nanti Faris dah masuk sekolah macam payah dah la nak cuti lama2..
tapi boleh jek kot sesekali nak ponteng..alaa..baru 5 thn kan..huhu..
hmm..tak kira la..kali ni nak request jugak ngan papa..
papa...please...pleaseee...

2 comments:

LaiLy ErLiNawaTi Abd RaHim said...

pi la bukit tinggi..dekat..view not bad..sejuk2 skit..relax je..cuma mkn tak byk choice la...huhuhuhuuhu..

Fauzieah said...

tu laa..suke tgk view dia npk cantik2 jek..tp laki ku ckp situ tempat mahal2..tu pasal ler kot tak nak pegi..huahuahua...