Thursday, January 07, 2010

Trg-Kb-Trg

Cuti new year kali nih bukan saja2 balik kampung..
tapi sebab papa kena outstation ke kota bharu..
so 2 dalam 2 lah kiranya..balik kampung bleh claim la kiranya..huhu..
hari isnin baru pegi ke kb..alhamdulillah cuaca kali nih okey..
bleh la berjalan-jalan ngan faris..
dok kat Royal Guest House..
dekat la nak jenjalan sana-sini..
gi pasar..gi mall senang..
nak gi makan pun senang..jalan kaki jek..
best dok situ pasal dekat ngan macam2..
tapi bilik jek la tak best..kecik sangat..
itu pun amik bilik deluxe..kecik yang amat..
ada skali ngan brekpes laa..mmg complimentary dah..
rugi plak kalo tak gi makan kan..
mula2 nak dok sehari jek..skali hubby kena extend keje..
so extend la bilik skali..huhu..

Nih kat cafe hotel..pas brekpes..
faris nak posing ngan 'uncle' nih..hihihi...
comel jek...





mesti nak buat aksi patah pinggang dia tuh..
nih kat dalam lif hotel..
takde orang pun kat hotel tu..
2 hari turut2 time brekpes..kitorg jek..takde orang lain pun..huhu..
sebab tuh gak bleh park keta depan2 pintu masuk otel..hihi...



kat koridor otel..sebelah jek ngan bilik kami..
kemain lagi sofa dia..faris dah lanyak2 pun..huhu..



nih mak duyung..hahaha..
apakan daya..si anak teruna memaksa pula mama nya utk posing..
tengah siap2 nak check out dah masa nih..



sempat jugak makan kat restoran nasi ulam cikgu..
mcm dah wajib plak..asal pegi sana mesti singgah sini..
nih pasal memang dekat sgt ngan hotel..jalan kaki jek..



sementara tgu hubby abih keje..kitorg lepak2 kat parkson nih..
mall baru bukak kan..cam takde hape sangat laa..ada giant..
kedai2 makan pun takde..
pastu tengok cam tak laku jek..keta pun takde..
tak tau la kot sebab baru lagi..
faris tak lepaskan peluang laa main keta nih..
best laa..pasal lapang kat situ..takde orang pun..dia jek yang main..hihi..



On the way ke kuantan plak masa nih..
singgah ganu jap..pastu pok im faris ajak makan kat luar..
so kuar makan..then kitorg terus la ke kuantan pastu..

2 comments:

atty's said...

beshnya dpt balik kg leh claim..

Fauzieah said...

sementara buleh nih pulun jek laa..nanti dah tak bleh..faris skolah payah dah nak jenjalan nih..