Friday, July 24, 2009

Family Day - 18 Julai 2009

Skang baru dapat upload gambo2 masa gi family day minggu lepas..
kali nih kecik2 jek family day nyer..sebab dah pecah2..
buat pun sekerat hari jek..sampai kul 2 ptg jek..
kitorg takde masuk pape laa..malas ahh..panas lagi pun..hihi..
tahun nih tak bertuah laa..takde dapat hamper langsung..huhu..
layan jek la gambar2..

faris..bawak jugak keta mainan tuh sampai ke tengah padang..
dah nak balik baru perasan ada satu compartment tuh hilang..
tercabut la tuh..sebab pakai letak camtu jek seat dia..
haa..sebok dia tanya mana pegi seat keta dia..
dah..takkan nak cari balik..dah satu padang round kan..
kira selamat la tuh..huhu..









Pastu sementara nak tunggu amik kfc..masuk dalam dewan laa..
sejuk skek..beraircond kan..tapi terpaksa tadah telinga la dengar org lawan nyanyi plak..
aku bukan suker sangat kalo org pasang karaoke kuat2 nih..
cam nak pecah telinga rasa..tapi nak wat camne..
dah situ jek yang best skek nak lepak..so pekakkan jek la telinga..
pusing2 jumpe lak ngan member hubby nih..
diorg pun lepak situ..nih ngan anakanda puan shazura laa..
tengah tunggu nak amik hadiah la katanya..
anak dia masuk final contest menda ntah..
ala2 cam model gitu laa..dia kata ada saringan dia..so nih dah final..
oo..tidak ler kitorg nih tahu..kalo tak..heheh..mesti dah masukkan faris..
sbb mula2 hubby kata tak dpt la nak join contest dah..
mcm 2 thn lepas faris masuk gak contest bayi sihat..
skang dah terlebih umur..
rupanyer nih contest lain skek..sampai umur 12 thn..



mula2 anak dara dia nih malu2 skek..
pehtu suh posing jek terus tak cover2 dah nih..
sakan la mak dia mekapkan nih haa..kemain lagi..ngan eyeshadownyer laa..hihi..
comei kan safi nih..ajak faris bergambo sama..tak nak plak mamat tuh..jual mahal tul..
hahhh..tengok..si safi dah senyum sampai ke telinga dah..hihi..



Nih dengar orang nyanyi..dia lak joget2..haha..
comei..patut la sampai ke final..pandai bergaya tul..
tapi satu jek..time badut datang..lintang-pukang lari..
takut ngan clown rupanya..hahahah...
beriya mak dia lari sorok2 takut dia nampak clown tuh..
sbb diorg kata nanti menjerit-jerit la kalo nampak tuh..huhu..



No comments: